Agytorna 8. forduló: képrejtvény!

A fordulót lezártuk. A helyes megfejtés:

KÚSZÓNÖVÉNY

 

NYERTESEINK

 

Első helyes megfejtő: Évi

Az összes helyes megfejtő közül kisorsolt nyertesünk: Varga Gáborné

 

GRATULÁLUNK!

 

Nyerteseinkkel hamarosan e-mailben felvesszük a kapcsolatot.

Aktuális játékunkat megtalálják a Startlap nyitóoldalán.

 

 

* * *

 

 

Egyetlen négy szótagú szót várunk megfejtésként. Ha ki tudod találni, Bubba párnát nyerhetsz!

 

Beküldési határidő: 2015. április 27. (hétfő), 15:00

Kérjük, olvasd el a szabályokat a kép alatt! 

 

agytorna_8

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Az első megfejtő Bubba párnát nyer, az összes helyes megfejtő között szintén kisorsolunk egy párnát.
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi képrejtvények oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Május 3. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: öngyújtó vagy öngyujtó? Szeptember 25. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: milyen vagy mien? Boros családnév – mi az eredete, jelentése? Hogyan írjuk helyesen: hozzá vagy hozá? Hogyan írjuk helyesen: nagyfokú vagy nagy fokú? Hogyan írjuk helyesen: 4-gyel vagy 4-el? Agytorna 250. forduló Keresztrejtvény – 16.12.01.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 671 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Kedves Évi! Szívesen. Ha éjfélig nem korrigálják az ellenőrizhető eredményt, akkor a bubba@startlap e-mail címre kellene írni. Indokolt esetben az “elmentett” bizonyíték csatolásával a Játék egyértelműsége és tisztasága érdekében magam is megteszem. A további játékhoz sok szerencsét!

 2. Kedves DSL! Köszönöm az észrevételedet, és további sok sikert kívánok! ( Ha valóban én voltam az első helyes megfejtő, reméljük korrigálni fogják az eredményt. Talán az én csillagpárnám egy másik galaxisból jön és még nem ért ide).

  1. Kedves Évi!
   DSL nevű játékos észrevétele alapján vizsgáljuk, hogy mi lehet a hiba oka. Amennyiben kiderül, hogy tényleg Ön volt az első helyes megfejtő, a hibát természetesen korrigálni fogjuk. Egyelőre az a tippünk, hogy mi az adminisztrációs felületen valamiért mást látunk, mint a játékoldal tartalma. Amint biztosat tudok, jelentkezem.
   Köszönöm a türelmét!

  2. Kedves Évi!
   DSL nevű játékosunk észrevétele sajnos helytálló: figyelmetlenségből hibásan azonosítottuk a forduló első helyes megfejtőjét, aki Ön volt. A tévedésért elnézést kérünk, az eredmény kiírását természetesen módosítjuk, a nyereményét hamarosan postázzuk. E-mailben felvesszük Önnel hamarosan a kapcsolatot a szállítási cím egyeztetése céljából.

 3. Bocsánat az elírásért, de a közzétettek szerint “Évi” nevű felhasználó a képrejtvény első helyes megfejtője.

 4. Elnézést a hozzászólásért, de azt szeretném észrevételezni, hogy a megjelent (közzétett) megfejtések listája szerint az első “helyes” megfejtő első volt, de helyes választ nem küldött be a 10 hozzászólásában. A megjelentek szerint “Éva” felhasználó küldte be az első helyes megfejtést. A fentiek miatt nem értem a kihirdetett eredményt.

  1. Tisztelt DSL!
   Köszönjük, az észrevételét! Valóban hibásnak tűnik a kihirdetett eredmény. Az okát jelenleg vizsgáljuk. Ha megtaláltuk, azt jelezni fogjuk, illetve korrigálni fogjuk a hibát.
   Köszönjük a türelmet!