Mióta rendeznek női Bajnokok Ligája Final Four-t?

2014-ben rendeztek először.

noi kezilabda

Az Európai Kézilabda Szövetség írja ki a Bajnokok Ligája versenysorozatot, ami a legjelentősebb európai kupasorozat a női kézilabdában. Klubcsapatok vesznek részt ezen a megmérettetésen. A férfiak részére már 1957-ben is rendeztek Bajnokok Ligáját, a nőknek pedig 1961-ben. 1993 óta nevezik női EHF-bajnokok ligájának.

2013-ig oda- és visszavágós rendszerben játszották, amelyik csapat a legtöbb gólt szerezte az összesítésben, az nyert. 2014-től vezették be az egyenes kieséses rendszert (final fourt). Elsőként Budapest nyerte el a rendezés jogát, helyszíne a Papp László Sportaréna volt.

A Győri Audi ETO KC nyert a montenegrói Buducsnoszt Podgoricával szemben. Görbicz Anita gólkirálynőként távozhatott az eseményről.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mikor van Tímea névnap? Mikor van Imelda névnap? Mikor van Erneszta névnap? Ötöslottó nyerőszámok a 17. játékhéten 2016-ban Mikor van Mózes névnap? Mikor van Margit névnap? Ötöslottó nyerőszámok a 9. játékhéten 2016-ban A világ legmagányosabb háza Keresztrejtvény – 16.04.22. Agytorna 76. forduló

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.