Mit tegyünk, ha nem akarunk Windows 10-re frissíteni, és a felugró ablakot sem akarjuk látni?

Távolítsuk el a KB3035583 frissítést a Windows frissítések közül

Windows-10-Logo2

Ha Windows 7 vagy Windows 8.1 felhasználók vagyunk, akkor a Microsoft egyre idegesítőbben akarja, hogy álljunk át Windows 10-re. Bár azt ígéri, hogy ez nagyon jó lesz nekünk, több közeli ismerősünk, aki rákattintott, már megbánta.

Ha nem akarjuk, hogy a felugró ablak megjelenjen, vagy hogy amíg kimegyünk a gyerekünk, párunk, nagymamánk feltelepítse a Windows 10-et, távolítsuk el a KB3035583-as jelű Windows frissítést. Utána újra kell indítani a gépet, de eltűnik az ikon és a felugró üzenet.

Van más megoldás is. Vannak ingyenes programok is, amik ezt ígérik, de a zsarolóvírusok tombolásának idején idején egyet sem merünk ajánlani.

Néhány megjegyzés:

  • Saját kezűleg próbáltuk ki, működik
  • A művelethez rendszergazdai jog kell
  • A csomag eltávolítását bízd olyanra, aki a fentieket megértette
  • Ha mégis kell a Windows 10, a Microsoft Windows Update oldaláról újra letölthető
  • Ha  Microsoft még ennél is jobban azt akarja, hogy állj át Windows 10-re, akkor azt úgysem tudod megakadályozni



 

 

 



Hogyan írjuk helyesen: szíjjal vagy szijjal? Pácolt hús fagyasztása: hogyan csomagoljuk, meddig tárolható? Hogyan írjuk helyesen? December 27. – miről nevezetes? Varga családnév – mi az eredete, jelentése? Last Christmas: mit kell tudni a Wham! együttes karácsonyi daláról? Hogyan írjuk helyesen: mondjon vagy mongyon? Június 19. – miről nevezetes? Mikor van Vencel névnap? Mikor van Fábián névnap?