Mikor van Bence névnap?

Augusztus 23.

 

A latin Vincentius férfinév Bencenc formájú rövidüléséből származik. Jelentése: győztes.

Híres Bencék: Brasch Bence énekes, Csősz Bence színész, Istenes Bence műsorvezető, Kalmár Bence színész, Kuhár Bence humorista, Máté Bence természetfotós, Ben Affleck amerikai színész, Ben Kingsley angol színész, Ben Stiller amerikai színész.

A VIVA TV műsorvezetőjeként tűnt fel 2008-ban Istenes Bence, aki 2010-ben ment át az RTL Klubhoz. 2013-ban Lilu mellett ő vezette az X-Faktor negyedik évadát, 2014-ben pedig a ValóVilág műsorvezetője lett, szintén Liluval. 2013-ban kipróbálta a rádiózást is. A jóképű műsorvezető barátnői általában a celebek közül kerültek eddig ki, Tóth Gabival egy hirtelen fellángolásuk volt, míg Csobot Adéllal több mint egy évig tartott a szerelmük.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?





Mi az a Netflix Originals? Hogyan írjuk helyesen: nálam vagy nállam? Keresztrejtvény – 16.07.13. Milyen állat a quokka? Ha udvarias férfi vagy, előre kell engedned egy miniszoknyás nőt felfelé a lépcsőn? Sándor családnév – mi az eredete, jelentése? Hogyan írjuk helyesen: kirívó vagy kirivó? Keresztrejtvény – 16.08.03. Koronavírus: mi az omikron? Hogyan írjuk helyesen: dagadt vagy dagat?