Melyik a legtitokzatosabb zenekar?

Valószínűleg a “The Residents”

The Residents

Miközben számtalan popsztárnak jobban ismerjük a meztelen bájait mint a zenéjét, addig van egy zenekar, amelyik hosszú pályafutása alatt elérte azt, hogy sem a tagjainak nevét nem tudjuk bizonyosan, és arcukat sem mutatták sosem.

A számtalan zenei és multimédiás kísérletet kipróbáló amerikai csapat sokat koncertezik, de ekkor is mindig álarcot viselnek – leggyakrabban a képen látható szemgolyó álcát. A zenekar Facebook oldalán is csak Randy, Chuck & Bob néven mutatkoznak be. 

Nem csak a legtitokzatosabb, de ez egyik legpihentagyúbb formáció. Ezen az úton Frank Zappa indult el, de az úton a Residents  ment végig.

Többször mondták, hogy ennek a zenekarnak a rajongóit messziről fel lehet ismerni bármely iskolában, ők a legfurcsább gyerekek.

Gazdag munkásságukból – csak erős zenei idegzetűeknek – a Commercial Albumot tettük ide. A zenekar tagjai azt mondták, hogy a legtöbb szám tele van felesleges ismétlésekkel. Minden szám lényege legfeljebb 1 perc. Ezért ezen az albumon csak ez az egy perc szerepel.

Végezetül írói munkásságunk részeként szabad fordításban a “Simple song”

Egyszerű dal

Mi egyszerűek vagyunk,
Ti egyszerűek vagytok,
Akárcsak az élet…





Hogyan írjuk helyesen: fejts vagy felyts? Miért vezette utasszállító gépét sziklafalnak a Germanwings másodpilótája? Október 27. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: ígéret vagy ígéret? Keresztrejtvény – 16.05.06. Keresztrejtvény – 16.10.22. Hogyan írjuk helyesen: hülye vagy hüje? Hogyan írjuk helyesen: IGAZ vagy IGAZ? Hogyan írjuk helyesen: kísértet vagy kisértet? December 19. – miről nevezetes?