Mikor van Dzsenifer névnap?

Január 3-án.

Valamint január 22-én és március 10-én.

Női nevünk kelta (walesi) eredetű, jelentése fehér úrnő. A legendás Arthur király mondabeli feleségének a neve. Eredeti alakjai: Guinevere, Guanhamara, Gwenhwyvar.

Rokon nevek: Dzsenna, Dzsenni, Dzsenet.

Híres Dzseniferek: Jennifer Aniston amerikai színésznő, Jennifer Lopez amerikai énekesnő, Marozsán Dzsenifer magyar származású német válogatott labdarúgó, Jennifer Garner Golden Globe-díjas amerikai színésznő, Jennifer Shrader Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznő.

Jennifer Joanna Aniston Golden Globe-díjat kapott a Jóbarátok vígjáték sorozatban Rachel megformálásáért, és innen már könnyű volt az út. A legjobb színésznő díjai és jelölései mellett meglepő módon több Arany Málna jelölése volt, mint a legrosszabb színésznő vagy a legrosszabb páros. Aniston Kaliforniában született, apja görög származású színész, keresztapja Telly Savalas (Kojak). Legnépszerűbb filmjei: a Minden6ó, a Derült égből Polly, valamint eddigi legnépszerűbb és legjövedelmezőbb filmje a Kellékfeleség volt.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?





Hogyan írjuk helyesen: kalcium vagy kálcium? Alma fagyasztása: hogyan kell fagyasztani, meddig marad ehető az alma? Keresztrejtvény – 11.13. Hogyan írjuk helyesen: múlik vagy mulik? Július 1. – miről nevezetes? Keresztrejtvény – 09.19. Mikor van Kordélia névnap? Mikor van Lajos névnap? Hogyan írjuk helyesen: nem igaz vagy nemigaz? Hogyan írjuk helyesen: kijjebb vagy kiljebb?