Mi Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelye?

Szolnok

szolnok_tiszavirag_hid

Jász-Nagykun-Szolnok megyében 1983-ig a megyeszékhelyen kívül csak egy város volt, Törökszentmiklós. Szolnok a Tisza és a Zagyva torkolatánál fekszik. A képen a Tiszavirág híd látható.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mikor van Zakariás névnap? Keresztrejtvény – 16.02.27. Agytorna 160. forduló Mi a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) ügyfélszolgálat elérhetősége, nyitvatartása? Mi a címe a képnek? Tényleg meg akarta venni az Országházat Freddie Mercury, a Queen énekese? Illem az uszodában: hogyan osztoztok többen egy sávban? Mikor van Teréz névnap? Ötöslottó nyerőszámok a 47. játékhéten 2016-ban Ötöslottó nyerőszámok a 16. játékhéten 2016-ban

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 2 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. Szép lett ez a gyalogos híd.Rengeteg vidéki ember, fiatal jár rajta. Szolnok a főiskolával a fiatalok városa lett. Itt születtem 1953.08.06. án. Az óta rengeteg városban éltem a környéken. Gondolom a város indúl a régi fák versenyén is. Szőke Tisza. Puli kutyáimat Róna és Tisza NÉVRE KERESZTELTEM.

  2. “1983-ig a megyeszékhelyen kívül csak egy város volt”?? És Jászberény? Az 1500-as években már város volt! Karcag 1700-1800-as évek?