Agytorna 34. forduló

A fordulót 2015 július 27., 15:00 órakor lezártuk.

A megfejtés:
(CERUZA)ELEM

 Gratulálunk megfejtőinknek, és köszönjük mindenkinek a játékot!

 NYERTESEINK:

Pali

Ancsi

 

A lezárt forduló:

Mi van a képen?

Ha kitalálod, Bubba párnát nyerhetsz.

Beküldési határidő:

2015. július 27. (hétfő), 15:00

 Kérjük, olvasd el a szabályokat a kép alatt! 

 

agytorna-34

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi képrejtvények oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mi a címe a képnek? Keresztrejtvény – 16.04.20. Szeptember 11. – miről nevezetes? Mi a címe a képnek? Mikor van Szabina névnap? Hol van fix traffipax Magyarországon? Szabad-e osztálypénzt szedni az iskolákban, óvodákban? Mikor van Abigél névnap? Mi a címe a képnek? Keresztrejtvény – 16.01.13.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1495 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Az a szornyu, hogy mar lattam ugyan ezt, de nem ugrik be, hogy hol. Az biztos, hogy aluminiumbol van. Nem nehez targy szerintem. De mar alig birom a kivancsisagtol a varakozast.

 2. Bejárati ajtó kitekintőnyílása, jellemzően lakótelepeken, és társasházakban.

 3. Első látásra nekem ” paradicsom daráló” fentről fényképezve, de már nem biztos csak arra emlékeztet.

 4. Kedves Játékostársak! Ha először átfutnátok, hogy mások mire tippeltek, akkor nem kellene 59-edszer is beírni, pl., hogy “hangszóró”, mert ugye, ami itt megjelenik, az biztosan nem jó!!…

   1. Nekem aztán teljesen mindegy, de ez az egész az emberi bugyutaságot tükrözi. Ha egyszer valamiről már kiderült, hogy nem AZ, akkor miért állítják újabb és újabb emberek azt, hogy, márpedig az – AZ. Ez olyan, mint amikor egy kvízműsorban felteszik a kérdést, hogy: “Kiről nevezték el a Kossuth teret?” Az első válaszoló azt mondja, hogy: “Széchenyi?”… “Nem”- mondja a műsorvezető. Aztán jön a második játékos: “Széchenyi?…, majd a harmadik: “Széchenyi?”… Nem-nem-nem! De még a 15.jelentkező is boldog mosollyal kérdezi, hogy: “Széchenyiről?!”… Szóval, nekem mindegy, de miért ne lehetne egy kicsit figyelmesebben hozzáállni a dolgokhoz, még akkor is, ha ez csak egy játék?…

   1. Ezt a kérdést nekem, vagy Teréziának tetted fel?… Ami engem illet, csak mosolygok az egészen…

  1. Kedves Bett, nem mindenkinek van annyi ideje, hogy az összes hozzászólást elolvassa, hanem ami eszébe jut a képről,azt rögtön le is írja.